Rijervaring met de Cangoo Buckle

De Test van de Cangoo Buckle electrisch bakfiets

Na ruim de tijd te hebben genomen om hem te bekijken valt me de afwerking op die netjes is, na het zitten op het zadel is de zit positie voor goed,  het zadel is zacht, stuur ligt goed in de hand en de Hydraulische remmen werken uiterst licht, je kan de fiets op de handrem zetten door een knop in tedrukken op de remhandel,  motor instelling is te bedienen via centraal bedieningspaneel en zie je de instellingen op het display.
De Cangoo Buckle overtuigde me direct zodra we op onze testtour vertrokken. Na de eerste bocht vol gas over de kasseien.  De Buckle ligt zeer vast op de weg, niets schokt. Alleen met het vliegtuig is mooier. Rechtsaf, matige klim de heuvel op. Geen probleem, de Ananda M100-motor zet een tandje bij.  Dat is leuk, ik stap uit het zadel en schiet de laatste meters van de helling omhoog, trappend uit het zadel. Aha, dus het is ook nog eens sportief. Na een paar meter de laatste test: draaien in de smalle grindbedding, dat durf ik meestal niet.  Maar de brede banden hebben toch wel zeer veel grip dus weinig slip,  terug op het asfalt in de hoogste assistentiestand en versnelling, een waar genot, terug naar de winkel. Ik heb een electrogrijns op mijn gezicht dit word een bestseller.

Design van de Cangoo Buckle bakfiets en meer

Ieder zijn eigen smaakt uiteraard maar de Buckle ziet er gestroomlijnt uit met zijn ronde hoeken, de Box is van het plaatmateriaal Multiplex met een beschermingslaag, de bovenrand heeft een rubberen bescherming tegen het beschadigen van de rand van de box.  Bankjes zijn uitgerust met voldoende dikke kussens en geeft veel comfort richting de kids die erop plaatsnemen.
Batterij is netjes in het opbergvak gemonteerd onder het achterste afsluitbaar bankje.  De dikke banden geven een zeer stabiel fietsgedrag en geven ook vering dus was schokken beter opvangt.

Conclusie Cangoo Buckle bakfiets
De Cangoo Buckle heeft een perfect uitgebalanceerde geometrie en laat zich als geen andere gemakkelijk door alle bochten en elk terrein sturen. De Anada aandrijving biedt t.o.z van zijn concurenten fijn krachtig afgestelde ondersteuning voor langzaam of snel rijden op het vlakke en zeer krachtig de berg op. Een perfect kwaliteits en succesvolle 3 wiel bakfiets!

Fashionbikes
Logo