De bakfiets

Fiets met bak: al rond 1920 populair in Nederland!

De bakfiets is al bijna een eeuw zeer populair in Nederland. In Nederland werden in 1924 de eerste houten bakfietsen geproduceerd door de familie Kastein te Rotterdam. De fietsen met bak werden mmestal gebruikt om goederen te vervoeren. Totdat de bakfietsen gedurende de vorige eeuw door auto’s werden vervangen, waren zij erg populair bij bakkers, groenteboeren en melkmannen maar werden ook gebruikt als postfiets.

De laatste jaren zien wij de bakfietsen met electrische ondersteuning weer terugkomen in het verkeer. Worden vooral gebruikt door jonge gezinnen en ontdekten dat de bakfiets hun dagelijks leven vergemakkelijkt en verrijkt. Bovendien willen mensen steeds vaker bewust en duurzaam leven. De bakfiets met trapondersteuning is zuinig, milieuvriendelijk en wordt de eindbestemming snel bereikt. De dagelijkse dosis beweging kan zo heel eenvoudig worden geïntegreerd in het dagelijks leven.

Meer comfort met de electrische bakfiets

Er zijn vele toepassingen voor bakfietsen en voor ieder is er een geschikte bakfiets te vinden. Bijvoorbeeld de bakfiets om kinderen mee te vervoeren en vervolgens naar het werk te gaan met de bakfiets, is zeker een aanrader. We zien ook dat bedrijven gebruik gaan maken van de bakfiets met trapondersteuning. Fashionbikes heeft dan ook de ideale oplossing voor bedrijven met de Speedy cargo. Met de Speedy Cargo kun jij je diensten overal gaan aanbieden en je krijgt tegelijkertijd een mobiele advertentieplek. Schilders, mobiele kappers, schoonmaakbedrijven en postbezorgers zijn daarom ook echte fans van onze de Speedy Cargo geworden. En wat denk je van de hondenbezitters die hebben ook de bakfiets gevonden . Neem je viervoetige vriend mee de natuur in en ze zijn blij. Houd je meer van recreatief ? Of gebruik je de bakfiets voor korte afstanden? Het kan allemaal.

Voordelen van een bakfiets met trapondersteuning van Fashionbikes

We hebben voor iedere portemonnee een geschikte bakfiets. Ons model voor instappers is de Speedy Basico en voor de ervaren fietser hebben wij de Speedy Montana 3. Deze bakfiets kenmerkt zich door zijn speciale kanteltechnologie, waarbij de bak in de bochten mee beweegt. Alle bakfietsen van Fashionbikes zijn ontwikkeld naar aanleiding van behoeftes van het jonge publiek en hun kroost en gaan voortdurend mee met de tijd.

De veiligheid van de bakfiets chauffeurs en hun kleine passagiers heeft de hoogste prioriteit. De Fashionbikes bakfietsen zijn TÜV getest met de CE certificatie en voldoen aan alle eisen. Bakfiets accessoires kunnen we bieden waarmee jij veilig, snel en droog onderweg bent. Onze Speedy bakfietsen zijn online verkrijgbaar en via onze showroom waar ook testritten gemaakt kunnen worden.  Fashionbikes heeft een groot netwerk aan bakfiets dealers in heel België Nederland en Duitsland welke bereid zijn om jou kennis te laten maken met de Speedy Bakfietsen. Alle bakfietsen worden gratis thuis geleverd.

Fashionbikes
Logo