Info

FashionBikes de online fietswinkel uit de Kempen.
Een greep uit ons online assortiment hebben wij in onze showroom hebben staan ( Bel ) . 

Hoe wordt mijn online gekochte fiets afgeleverd?

Standaard worden online bestelde fietsen verstuurd vanuit het Popal/Vogue centraal magazijn in Nederland, de Popal en Vogue fietsen worden niet rijklaar geleverd bij U thuis maar “in een doos” door Bpost of een courier en dient U zelf het voorwiel, voorspatbord, zadel, stuur, voordrager en trappers e.d te monteren afhankelijk van model en type.
Dus fietsen zijn circa 95% al gemonteerd.

Afhalen

Online bestelde fietsen maar afgehaald in Herselt of fietsen af magazijn worden alleen gemonteerd rijklaar geleverd en dus zal altijd de verzendkosten en montage kosten door worden berekend. Onze fietsen in het magazijn hebben dus hoger prijs dan online. Wenst U de fiets in doos dan kan deze niet worden afgehaald maar word door een courier geleverd vanuit ons centraal magazijn. Haalt U een fiets af kijk deze dan na in ons magazijn, we kunnen helaas niet ingaan op reclamaties nadien op onvolkomenheden ( bv lakwerk e.d )

Rijklaar kosten bij afhalen

De Rijklaar kosten van een fiets zijn 30,- euro (verzendkosten naar Fashionbikes en de montage kosten.)

Garantie

We geven 2 jaar wettelijke garantie op fabrieks fouten (onderdelen en manuren, op onderdelen met normale slijtage zoals banden, remblokjes, kettingen e.d is geen garantie). Bij garantie gevallen worden wel voorrijkosten berekend indien we bij de klant langs moeten gaan, de kosten zijn afhankelijk van de afstand die we moeten rijden, de monteur van Fashionbikes rekend dan circa 1 euro per gereden km. Van Bakfietsen moeten na gebruik van enkele uren of 100km de spaken worden gecontroleerd van het achterwiel en eventueel worden nagespannen, dat kan door een locale fietsenmaker worden gedaan, word hierin niet voldaan vervalt de garantie mochten spaken breken. ( Overleg een factuur van de Fietsenmaker om aanspraak tekunnen maken op de garantie, kosten van derden dient U zelf te dragen daar dit normaal onderhoud is. )

Elektrische fietsen rijklaar leveren bij U thuis

Wilt U een Elektrische 2 wiel fiets rijklaar bij U thuis geleverd hebben ( dus niet zelf rijklaar maken ) dan kost dat 50 euro extra op de vermelde prijs in onze shop, U kunt die keuze kiezen bij “service” in de navigatie bar. Wij leveren in Heel Belgie, Nederland, Luxemburg, gedeeltelijk Duitsland en Frankrijk, voor de laatste 2 landen genoemd neem contact met ons op. Vraag ons de leverkosten voor Uw E-bike, Driewieler of Bakfiets

Elektrische bakfietsen bouwpakket

Let op ! op bouwpakketten van Electrische bakfietsen is de wettelijke teruggeef optie binnen 14 dagen niet van toepassing !

Betalen

online kunt U betalen met PayPal, Credit Card, Bancontact of bankoverschrijving, U komt in ons magazijn afhalen? U kunt dan online afrekenen met Uw pinpas/credit card/Eco cheques

met RES betalen

We hebben een speciale RES pagina met 100% RES te betalen , kies bij online bestellingen “betalen per Bank” en informeer ons dat U een RES betaling heeft gedaan dan controleren wij onze RES rekening, en de bestelling word bij U aan de deur geleverd of op een Pickup punt . Komt U in ons magazijn afhalen? dan is de fiets geassembleerd en komen extra kosten bij die U contant in Euro betalen in ons magazijn of anders aangegeven

Afterpay Achteraf betalen (België)

AfterPay voert voor Fashionbikes.be het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij Fashionbikes.be achteraf betalen tot een bedrag van 250 euro als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van 1000 euro.Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Afterpay Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor Fashionbikes.be het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij Fashionbikes.be achteraf betalen tot een bedrag van 150 euro als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van 250. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Eco-Cheques

Wij accepteren natuurlijk Eco Cheques en Eco-Cards van Sodexo en Edenred

Wil je met Ecocheques ( gedeeltelijk ) betalen en je wilt het object laten bezorgen ga dan als volgt te werk.
Leg het object in je winkelmandje en geef aan als U naar de online kassa gaat in het bestemde vak “Voeg opmerkingen toe over uw bestelling” dat je xxx euro wilt betalen met EcoCheques en of bv welke frame maat je wilt, betaal dan het volledige bedrag met PayPal, Credit card, Bancontact of overschrijving, wij sturen de bestelling als de betaling binnen is, U stuurt de geldige Ecocheques aangetekend in een envelope ( let op de datum ! ) naar: Fashionbikes, Wezelseheide 32, Herselt 2230. Meld in een bijgelegde brief Uw naam , adres , email , Iban bankrekening nummer, factuurnummer en telefoon nummer. Wij storten dan aan het einde van de kalendermaand het Ecocheques bedrag terug naar Uw rekening. Let op ! Betaalt U met Ecocheques dan word over het Ecocheques bedrag U een extra kost aangerekend van 5%, dus word dit in mindering gebracht op de uitbetaling. Stuurt U 100 euro aan Cheques dan word U 95 euro verrekend.

Garantie

Wij geven 2 jaar wettelijke garantie op nieuwe fietsen en alleen aan de eerste eigenaar, uitgezonderd aan normale slijtage onderhevige onderdelen daar word geen garatie op gegeven zoals banden, kettingen, batterijen in lampen. Betreft fiets batterijen voor de aandrijving deze moeten altijd vol opgeladen worden weggezet, gebruikt U de Elektrische fiets weining laad deze dan minimaal 1 x per maand bij, diepontlading van de batterij betekent dat de batterij kapot gaat en kan geen garantie worden gegeven.

Probleem Mr Cash of Ideal pinbetalingen

Sommige pinpassen hebben een maximale limiet voor betalingen online en lukt de betaling niet, U dient dan via Uw online banking programma de limiet te verhogen of doe een normale overschrijving naar onze bank rekening. Laat ons even weten.

Bestelling annuleren ?

Eenmaal bestelde fietsen kunnen niet worden geannuleerd zodra die in “behandeling” staan. Dan is de fiets al op weg naar U. Wij zullen helaas genoodzaakt zijn handling en verzendkosten in rekening brengen als U de fiets niet afneemt..

Fashionbikes Showroom  ( alleen open op afspraak )

Showroom:  Westerlosesteenweg 66, unit nr 12
Explotatie zetel/post adres: Wezelseheide 32, 2230 Herselt
België
email: verkoop at fashionbikes.be
Tel: 0485 468 249
BTW: BE0547673777

Onze online shop is 24/7 geopend.
Voor vragen bel of mail ons op kantoortijden Maandag t/m Vrijdag  9:00 – 18:00
In het weekend is de administratie gesloten er worden dan geen emails beantwoord.

Neem contact op per email of telefoon voor vragen.
Model veranderingen, prijswijzigingen, typefouten e.d voorbehouden

Fashionbikes
Logo