DiBlasi Opvouwbare Electrische Rolstoel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

2 999,00

De DI BLASI R30 scootmobiel vouwt automatisch op met één druk op de knop. Opgevouwen heeft hij het formaat van een kleine koffer, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is in de kofferbak van een auto, camper of als bagage in het vliegtuig.
En hij kan worden voortgetrokken, net als een trolley of koffer.

Op dezelfde eenvoudige manier, door slechts een knop op het zijbedieningspaneel in te drukken, ontvouwt hij zich automatisch tot een comfortabel transportmiddel, klaar voor gebruik zonder verdere bediening en gemakkelijk te besturen: draai gewoon aan het gaspedaal om de snelheid aan te passen. Hij remt automatisch wanneer het gaspedaal wordt losgelaten. Het heeft een maximaal bereik van 35 km (22 ml).
Het bedieningspaneel op het stuur geeft functies weer zoals de batterijstatus, het instellen van de maximale snelheid en het in- of uitschakelen van het systeem.

Deze eigenschappen maken de R30-scooter tot het ideale voertuig voor gebruik door ouderen of mensen met mobiliteitsproblemen, zowel binnen als buiten en tijdens het reizen. De accu voldoet aan de IATA-regelgeving UN 38.3: daarom kan de R30-scooter als bagage worden vervoerd in passagiersvliegtuigen

Dankzij een speciaal ontworpen automatische lift kan de R30 scooter eenvoudig en moeiteloos in de kofferbak van een groot aantal auto’s worden geladen, mocht u niet voldoende kracht hebben om de scooter op te tillen.
Dit is een optie, klik op deze link om deze optie te bekijken.

 

 

 

Technical data

Gewicht zonder batterij 22,4 kg (49,4 lb)
Gewicht batterij 2,8 kg (6,2 lb)
Breedte open scooter 62 cm (24,4 inch)
Afmetingen opgevouwen 62 x 39 x 48 cm (0,12 m3) – (24,4 x 15,4 x 18,9 inch) (4,09 cuft)
Maximaal gewicht berijder 120 kg (265 lb)
Wieldiameter 29 cm (11,4 inch)
Bodemvrijheid 12 cm (4,7 inch)
Maximaal bereik 35 km (22 ml) ca. op 1 batterij lading
Maximale helling 6° (10,5%)
Draaicirkel 71 cm (28 inch)
Accucapaciteit 11 Ah
Motorvermogen 250W – 24V

Wendbaarheid
Dankzij de driewielconfiguratie heeft de R30-scooter een uitstekende wendbaarheid en een draaicirkel van slechts 71 cm. (28 inch). Hierdoor kan hij in smalle ruimtes gebruikt worden.
De wieldiameter van 29 cm (11,4 inch) en de bodemvrijheid van 12 cm (4,7 inch) maken het mogelijk om op onverharde of licht hobbelige wegen te rijden.  De wielen passen op luchtbanden die zorgen voor rijcomfort en de structuur van de scooter beschermen.

Vervoer in passagiersvliegtuigen
De batterij voldoet aan de IATA-regelgeving UN 38.3. Daarom kan de scooter R30 als bagage worden vervoerd in passagiersvliegtuigen

Batterij
De accu kan in één seconde worden verwijderd en kan aan boord van de scooter of afzonderlijk worden opgeladen
De batterij is een lithium-ijzerbatterij (LiFePO4). Deze batterij wordt als de veiligste van alle batterijen beschouwd. De levensduur, d.w.z. het aantal laad- en ontlaadcycli dat hij kan doorstaan, bedraagt ​​ruim 2.000 cycli, tegenover de 500 cycli van de lithium-ionbatterijen die gewoonlijk in scootmobielen worden gebruikt. Bovendien blijft tijdens het ontladen de spanning vrijwel constant waardoor ook de prestaties tijdens gebruik vrijwel constant blijven.

Remmen
De scooter is uitgerust met een rem die automatisch wordt geactiveerd wanneer het gaspedaal wordt losgelaten. Deze rem is mechanisch: in tegenstelling tot de gebruikelijke elektrische remmen van andere scooters, absorbeert dit type rem geen energie terwijl de scooter rijdt, wat bijdraagt ​​aan de actieradius van de scooter.
Ook is de scooter voorzien van een noodrem die, net als bij fietsen, handmatig kan worden geactiveerd met een hendel op het stuur.

Bereik
De scooter heeft een grote autonomie (ongeveer 35 km – 22 Ml) dankzij de hoge capaciteit van de batterij (11 Ah), de banden met grote diameter, de borstelloze motor, maar vooral de automatische mechanische rem doet dat niet. het absorbeert energie tijdens het hardlopen en bespaart daardoor ongeveer 40% energie in vergelijking met scooters die zijn uitgerust met elektromagnetische remmen.

Accessoires
Hieronder volgen de beschikbare accessoires.

Takel (PN 3600): kan eenvoudig in de kofferbak van bijna alle auto’s worden gemonteerd, zonder dat er aan de kofferbak hoeft te worden geknoeid ( https://diblasi.it/Service/Lifter/_Video/hoist )
Stuurmand (PN.3120)
Draagtas (PN 3030)
Achteruitkijkspiegel (PN 3470)
Stokhouder (PN 4050)
Voetsteunverlenging (PN 3300): hiermee kan de bestuurder zijn benen vrijwel volledig strekken. Hij vouwt automatisch op als de scooter wordt opgevouwen

Aanpassingen
Op aanvraag kan de scooter geleverd worden met de volgende aanpassingen:

Stuurpositie 10 cm naar achteren ten opzichte van de standaardpositie
Gaspedaal aan de linkerkant geplaatst in plaats van aan de rechterkant van het stuur (PN 1103)

Ideaal voor touroperators
De scooter R30 kan ook door touroperators worden gebruikt om hun dienstverlening te verbeteren, omdat hij gemakkelijk te vervoeren is op toeristenbussen en cruiseschepen en kan worden aangeboden aan ouderen of mensen met kleine mobiliteitsproblemen, zodat ze zich zelfstandig kunnen verplaatsen en comfortabel, zelfs op de plaatsen waar de bus of het schip stopt.

Technische assistentie
De scooter R30 wordt in Italië geproduceerd door Di blasi dat al 50 jaar vouwvoertuigen (fietsen, driewielers, bromfietsen, scooters) produceert, altijd innovatief in hun ontwerp. Dit feit is een garantie voor technische ondersteuning die altijd beschikbaar is door de jaren heen.

Enkele curiosa.
De eerste opvouwbare scooter (DIBLASI 7) werd in 1968 ontworpen door de oprichter van ons bedrijf, Rosario Di Blasi. Hij kon alleen handmatig worden opgevouwen en werd aangedreven door een tweetaktmotor. Het ging niet in massaproductie omdat de tijden er nog niet rijp voor waren.

 

https://di-blasi.com

Fashionbikes is officieel dealer van Diblasi.

Aanvraag is in behandeling voor Bandagist.

Specificaties: DiBlasi Opvouwbare Electrische Rolstoel

Gewicht 25 kg
Fashionbikes
Logo
Shopping cart