Een greep uit ons online assortiment hebben wij in ons magazijn te Herselt staan, wilt U komen kijken en passen? maak dan een afspraak.

Hoe wordt mijn online gekochte fiets afgeleverd?
Standaard worden online bestelde fietsen verstuurd vanaf het een centraal magazijn in Nederland/Belgie, de Popal en Vogue fietsen worden niet rijklaar geleverd bij U thuis ze is circa 90% al gemonteerd en komt  “in doos” door Bpost of een courier en dient U zelf het voorwiel, voorspatbord, zadel, stuur, voordrager en trappers e.d te monteren afhankelijk van model en type.

Afhalen
Online bestelde fietsen maar afgehaald in Herselt of fietsen af magazijn worden alleen gemonteerd rijklaar geleverd en dus zal altijd de verzendkosten en montage kosten worden berekend. Onze fietsen afgehaald in het magazijn zijn dus hoger geprijst. Wenst U de fiets in doos dan kan deze niet worden afgehaald maar word door een courier geleverd vanuit een centraal magazijn in Europa. Haalt U een fiets af kijk deze dan na in ons magazijn, we kunnen helaas niet ingaan op reclamaties nadien op onvolkomenheden ( bv lakwerk e.d )

Rijklaar kosten bij afhalen
De Rijklaar kosten van een fiets zijn 30,- euro (verzendkosten naar Fashionbikes en de montage kosten.)

Garantie
We geven 2 jaar wettelijke garantie op fabrieks fouten (onderdelen en manuren, op onderdelen met normale slijtage zoals banden, remblokjes, kettingen e.d is geen garantie). Bij garantie gevallen worden wel voorrijkosten berekend indien we bij de klant langs moeten gaan, de kosten zijn afhankelijk van de afstand die we moeten rijden, de monteur van Fashionbikes rekend dan € 0,80 per gereden km.

Bakfietsen
Bakfietsen moeten na gebruik van totaal 8 uur of 100km de spaken worden gecontroleerd van het achterwiel en eventueel worden nagespannen, dat kan door door een locale fietsenmaker worden gedaan, word hierin niet voldaan vervalt de garantie mochten spaken breken. ( Overleg een factuur van de Fietsenmaker om aanspraak tekunnen maken op de garantie, kosten van derden dient U zelf te dragen daar dit normaal onderhoud is. )

Elektrische bakfietsen bouwpakket
Let op ! op bouwpakketten van Electrische bakfietsen is de wettelijke teruggeef optie binnen 14 dagen niet van toepassing indien de bakfiets onderdelen al zijn uitgepakt!

Elektrische fietsen rijklaar leveren bij U thuis
Wilt U een Elektrische 2 wiel fiets rijklaar bij U thuis geleverd hebben ( dus niet zelf rijklaar maken ) dan kost dat 69 euro extra op de vermelde prijs in onze shop, U kunt die keuze kiezen bij “service” in de navigatie bar. Wij leveren in Heel Belgie, Nederland, Luxemburg, gedeeltelijk Duitsland en Frankrijk, voor de laatste 2 landen genoemd neem contact met ons op. Vraag ons de leverkosten voor Uw E-bike en of , Driewieler.

Betalen
online kunt U betalen met PayPal, Credit Card, Bancontact of bankoverschrijving, U komt in ons magazijn afhalen? U kunt dan online afrekenen met Uw pinpas/credit card/Eco cheques

Promo 100% RES aanbiedingen
Van tijd tot tijd lanceren wij 100% RES aanbiedingen en vind U op onze RES pagina boven in de zij navigatiebalk, de rest van onze artikelen geld de 50% regeling tot Max 500 RES, wij aanvaarden geen reclamaties bij onjuiste interpretatie door de klant, weet U iets niet zeker BEL !

Eco-Cheques
Wij accepteren natuurlijk Eco Cheques en Eco-Cards van Sodexo en Edenred .
Wil je met Ecocheques ( gedeeltelijk ) betalen en je wilt het object laten bezorgen ga dan als volgt te werk. Leg het object in je winkelmandje en geef aan als U naar de online kassa gaat in het bestemde vak “Voeg opmerkingen toe over uw bestelling” dat je xxx euro wilt betalen met EcoCheques en of bv welke frame maat je wilt, betaal dan het volledige bedrag met PayPal, Credit card, Bancontact of overschrijving, wij sturen de bestelling als de betaling binnen is, U stuurt de geldige Ecocheques aangetekend in een envelope ( let op de datum ! ) naar: Nifa Trading, Wezelseheide 32, Herselt 2230. Meld in een bijgelegde brief Uw naam , adres , email , Iban bankrekening nummer, factuurnummer en telefoon nummer. Wij storten dan aan het einde van de kalendermaand het Ecocheques bedrag terug naar Uw rekening. Let op ! Betaalt U met Ecocheques dan word over het Ecocheques bedrag U een extra kost aangerekend van 5%, dus word dit in mindering gebracht op de uitbetaling. Stuurt U 100 euro aan Cheques dan word U 95 euro verrekend.

Garantie
Wij geven 2 jaar wettelijke garantie op nieuwe fietsen en alleen aan de eerste eigenaar, uitgezonderd aan normale slijtage onderhevige onderdelen daar word geen garatie op gegeven zoals banden, remblokjes, kettingen, batterijen in lampen e.d. Betreft fiets batterijen voor de aandrijving deze moeten altijd vol opgeladen worden weggezet, gebruikt U de Elektrische fiets weinig laad deze dan minimaal 1 x per maand bij, diepontlading van de batterij betekent dat de batterij kapot gaat en kan geen garantie worden gegeven.

Probleem Mr Cash of Ideal pinbetalingen
Sommige pinpassen hebben een maximale limiet voor betalingen online en lukt de betaling niet, U dient dan via Uw online banking programma de limiet te verhogen of doe een normale overschrijving naar onze bank rekening. Laat ons even weten.

Bestelling annuleren ?
Eenmaal bestelde fietsen kunnen niet worden geannuleerd zodra die in behandeling staan.  Dan is de fiets al besteld bij de fabrikant en op weg naar U of ons magazijn te Herselt. Wij zullen helaas genoodzaakt zijn handling en verzendkosten in rekening brengen als U de fiets niet afneemt..

Fashionbikes magazijn
Magazijn: Westerlosesteenweg 66, (opslagunit nr12)

Onze maatschappelijke zetel/post adres:
Wezelseheide 32
2230 Herselt
Belgie

email: verkoop at fashionbikes.be
Tel: 0485 468 249
BTW: BE0547673777

afhaaltijden aan ons magazijn
Van Maandags t/m Zaterdags tussen 10:00 – 17:00 alleen op afspraak
Zondags van 13:00 tot 18:00 alleen op afspraak
Andere tijden bv avonds op afspraak mogelijk, neem contact op per email of telefoon
Model veranderingen, prijswijzigingen e.d voorbehouden