..............Fietsen gratis verzenden boven de €75............. Bel ons voor meer info op +32 (0) 485468249...---------------------------- nl Nederlands

E-Bike batterij problemen

E-bike batterij gauw leeg ?  Waar ligt dat toch aan ?

Wij doen veel electrische bakfietsen en dan hoor je links en rechts wat gemopper van klanten dat de batterij gauw leeg is.
Een bakfiets met een achterwiel motor zal de batterij sneller uitgeput zijn dan bij de middenmotor  je kan de boel belazeren met achterwielmotor als je wilt.

Voorbeeld:  Ben je op snelheid en laat je de krank as langzaam door draaien dan blijft de motor aan en rij je kompleet alleen op de batterij en dat is natuurlijk niet de bedoeling, dus mee fietsen is het motto.  Word er met te zachte banden gereden dan vraagt dat extra vermogen van de batterij, er is teveel rolweertand,  3.5 bar is minimaal wat erin de band moet.
Met 4 kids erin of tegen de 75kg belasting en tegenwind zullen ook vermogen vragen en word de autonomie nu eenmaal een stuk minder.

Dan in de winter kan door kou minder dan 10 graden cekcius het vermogen met wel 50% teruglopen, dus haal de batterij naar binnen en laad ze op, zet ze niet weg met maar 30-40% lading, laden die batterij.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Fashionbikes
Logo
Registratie in instellingen mogelijk maken - algemeen