..............Fietsen gratis verzenden boven de €75............. Bel ons voor meer info op +32 (0) 485468249...---------------------------- nl Nederlands

Volare Fietsen

Kubinga de fietsen fabrikant van o.a Volare

Volare is gespecialiseerd in het zelf ontwerpen en produceren van fietsen. De fietsen worden over geheel Europa verkocht en ook buiten de EU.

Volare kinderfietsen is ondergebracht bij Kubbinga BV in Volendam Nederland, en is opgericht in 1948.

Volare Kinderfietsen is dé specialist in kinderfietsen die veilige en betrouwbare zijn.  In eigen huis worden alle fietsen ontworpen, van boutje  tot het uiteindelijke eindproduct.  De meeste fietsen worden gefabriceerd in de Filipijnen waar een eigen fabriek staat.

De Volare Kinderfietsen word wereldwijd in meer dan 22 landen verkocht en ze blijft groeien.  Zo zijn de kinderfietsen o.a. te verkrijgen bij grote firma’s onder andere Gamma, Halfords en Bol.com maar ook locale detail handel verkoopt de Volare brand.  Frames worden speciaal ontworpen voor verschillende leeftijdsgroepen.  Door de vele verstelmogelijkheden op de fietsen zoals zadel, stuur e.d kan de kinderfiets een maximaal haalbare periode aan de groei van het kind worden aangepast.

Naast Volare Kinderfietsen, Yipeeh Kinderfietsen levert ze ook merken als E&L Cyles, Kanzone en Corvino . Volare kinderfietsen kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Tijdens het productieproces van E&L Cycles producten staan ze voortdurend onder een strenge kwaliteitscontrole. De producten worden ook gecertificeerd/gekeurd door onderzoeksinstituten die onafhankelijk zijn als: TUV en SGS.

Adres gegevens van deze Fabrikant:

Kubbinga B.V. / E&L Company
Parallelweg 25
1131 DM Volendam
Nederland
Tel : +31 – 0299 410000
E-mail : info@kubbinga.nl

Fashionbikes
Logo